Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

1/2 times julekoncert med sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen

DEC
22

1/2 times julekoncert med sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen


Onsdag d. 22. december 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Sopran Lona Mohr Villadsen og organist/pianist Tina Christiansen
Gratis adgang
1/2 times julekoncert med sopran Lona Mohr Villadsen og organist Tina Christiansen

Ind under jul slår Ansgars Kirke traditionen tro dørene op til en stemningsfuld ½ times koncert, hvor der for en stund er mulighed for at slippe den sidste stress, når man til tonerne af stemningsfuld julemusik kan sætte sig på kirkebænken og finde den højtidelige ro, mens mørket er faldet på udenfor. I år kan man opleve sopran Lona Mohr Villadsen og kirkens organist, Tina Christiansen.  

Lona Mohr Villadsen har diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, solistuddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium, Odense og operauddannelse fra Stockholms Operastudio. Hun har været finalist i flere operakonkurrencer og har sunget adskillige roller i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Canada og Italien. Hun er også aktiv som solist i oratorier, hvor hun har været sopransolist i en lang række værker, ligesom hun i sommeren 2020 har optrådt som solist med Odense Symfoniorkester. Hun er et meget kendt ansigt i Ansgars Kirke, hvor hun også synger sopran i Ansgars Kirkes Kantori.  

Ved koncerten vil Lona Mohr Villadsen fremføre smuk julemusik akkompagneret af Tina Christiansen på flygel og orgel, og man kan bl.a. se frem til at høre den meget flotte og elskede Cantique de Noël – en udødelig kirkemusikalsk juleklassiker. Efter koncerten bliver der i koncertcaféen lejlighed til at ønske hinanden en glædelig jul over et glas gløgg.  

Gratis adgang ved fremvisning af coronapas. Velkommen!