Onsdag d. 8. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Vokalkvartetten HØST
Koncert med Vokalkvartetten HØST

Denne aften har vi fornøjelsen af at præsentere en særdeles spændende koncert med Vokalkvartetten HØST, som består af sangerinderne Lene Høst, Liv Vester, Maja Freese og Filippa Westerberg.

Ved en af forårets koncerter med cellisten Filippa Westerberg, som også synger i Ansgars Kirkes Kantori, fik publikum en forsmag på denne vokalkvartets smukke lyd og imponerende spændvidde, og nu kan publikum se frem til en hel koncert med disse fire dygtige musikere.

De fire kvinder i Vokalkvartetten HØST har fundet sammen med den fælles vision at skabe en vokal legeplads, hvor de med fire stemmer og intet andet fortolker og udfordrer traditionerne i den nordiske folkemusik såvel som i den moderne flerstemmige sang. Med inspiration fra nordisk instrumental folkemusik, bulgarsk kvindekor og jazzens harmoniske univers skaber HØST sin helt egen lyd af tunge nordiske klange, kraftfulde rå dissonanser og melodiske rytmelege.