Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe

OKT
12

Koncert med Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe


Onsdag d. 12. oktober 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe
50 kr.
Koncert med Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe

Denne aften venter en oplevelse ud over det sædvanlige, når Ansgars Kirke gæstes af musikere i verdensklasse, som opfører et dansk requiem til tiden.

I 2013 uropførte DR Symfoniorkesteret og DR Koncertkoret den danske komponist John Frandsens Requiem. Koncerten var en stor succes, og de professionelle anmeldere roste værket til skyerne. I betragtning af, hvor sjældent en dansk komponist giver sig i kast med at skrive et stort requiem, burde værket derfor i de mellemliggende år have været opført mange gange. Men musik, skrevet for så stor en besætning, bliver desværre ikke opført så tit. John Frandsen, som er en af landets mest produktive komponister, har derfor udarbejdet en flot kammerversion af sit Requiem for kor og orgel, som denne aften synges af Ars Nova Copenhagen, mens den store, krævende orgelstemme er lagt i hænderne på Domorganist Kristian Krogsøe.

Vokalgruppen Ars Nova Copenhagen består af 12 sangere og anses for at være blandt verdens førende ensembler af sin type. Ars Nova har specialiseret sig i fortolkningen af renæssancens polyfone kormusik og ny vokalmusik, der udføres med præcision og nerve og med en sound, som vækker opmærksomhed overalt i verden. Ars Nova har igennem årene turneret i mere end 35 lande, og de ledes af Paul Hillier - en af verdens bedste kordirigenter. Kristian Krogsøe er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og i Berlin og er en af sin generations førende danske kirkemusikere. Han blev i 2007 – som blot 24-årig – ansat som domorganist i Aarhus.

Billetter á 50 kr. kan købes på John Frandsens Requiem med Ars Nova Copenhagen og Domorganist Kristian Krogsøe | Billetter | Odense C | Musik | Billetto — Denmark, og pr. 1. september kan billetter også købes i åbningstiden på kirkekontoret.
Resterende billetter kan købes i døren på koncertdagen, hvor dørene åbner kl. 18.45. Koncertens varighed er ca. 75 min.