MAJ

Ansgars Kirke
Cellist Filippa Westerberg
Koncert med cellist Filippa Westerberg

Denne eftermiddag slår vi dørene op til en særdeles flot oplevelse, når den svenske cellist Filippa Westerberg præsenterer koncerten NORDISKE KLANGE:

NORDISKE KLANGE er en koncert med nordisk musik for solocello, cello og klaver samt kammermusik, hvor der vil blive spillet værker af bl.a. Grieg, Nielsen, Sallinen og Saariaho. Pianist Berit Juul Rasmussen medvirker på flygel, og Filippa vil desuden medbringe flere andre andre gæstemusikere.

Udover cellomusik vil man også kunne høre nordiske toner sunget af Filippas vokalgruppe HØST.

Filippa Westerberg har de seneste år studeret klassisk cello på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. I NORDISKE KLANGE får publikum lov til at opleve en del af det program, som spilles til hendes Kandidateksamen i juni 2021.
Filippa har spillet med Odense Symfoniorkester samt på mange af de fynske musicalscener. Hun spiller ikke kun cello, men har også sunget hele sit liv. Her i kirken er hun kendt fra Ansgars Kirkes Kantori, hvor hun synger sopran, og man har også i flere år kunnet høre hendes smukke cellospil ved allehelgensgudstjenesterne.