Torsdag d. 10. juni 2021, Kl. 17:00 til kl. 17:45
Trompetist Magnus Tipsmark
Koncert med trompetist Magnus Tipsmark

Der venter en flot oplevelse, når den talentfulde trompetist Magnus Tipsmark spiller sin afgangseksamen fra MGk Fyn i Ansgars Kirke.
Magnus Tipsmark har sammensat et flot program, og publikum vil blive taget med på en spændende rejse, hvor musikken vil føre os igennem hele følelsesregisteret, fra den ene yderlighed til den anden. Trompetens store, alsidige repertoire vil blive præsenteret i flere klangkombinationer, hvor Magnus Tipsmark undervejs i koncerten vil spille sammen med både orgel, klaver, violin og messingkvintet.
Magnus Tipsmark er trods sin unge alder allerede en særdeles erfaren musiker, som har spillet i både Danehofgarden, Nyborg Voldspil, H. C. Andersen Festspillene, Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester og Bigbandet FUBb.
Kirkerummet vil denne eftermiddag blive fyldt med både tango, musik fra det 20. århundrede, musik fra renæssancen og meget mere, og der venter uden tvivl en imponerende koncert spillet af en dygtig musiker i topform.

Gratis adgang