MAJ

Ansgars Kirke
Odense Barokfestival
Barokoperaen Dido og Aeneas

Denne eftermiddag gæster Odense Barokfestival Ansgars Kirke med opsætningen af Henry Purcells barokopera Dido og Aeneas. Operaen er et kærlighedsdrama om den trojanske prins Aeneas og hans sømænd, som lider skibbrud og møder Kartagos enkedronning Dido. Heksen og en troldkvinde fremtryller intriger og storm, som gør det svært for det forelskede par og får historien til at ende alt andet end lykkeligt … alt sammen udtrykt i Purcells rige engelsk-barokke tonesprog.
Operaen opføres semiscenisk og bliver sunget på engelsk, men der vil blive trykt danske tekster.

Vel mødt til en flot, udtryksfuld koncertfortælling om kærlighed og dens tab fremført af professionelle musikere.

Medvirkende:

Anna Maria Antonius Wierød – Dido
Lauritz Jakob Thomsen - Aeneas
Cassandra Lemoine -Belinda
Nanna Varmer Ipsen - Sorceress

Odense Barokorkester og Odense Barokkor
Musikalsk ledelse og cembalo: Babett Hartmann

Billetter á 200 kr. (studerende 120 kr.) kan købes her: https://www.ticketmaster.dk/ev..