Lørdag d. 12. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Det Fynske Kammerkor
90/45 kr. ved forsalg. 100/50 kr. i døren på koncertdagen
UDSOLGT! Julekoncert med Det Fynske Kammerkor

OBS! Koncerten er udsolgt, så der sælges desværre ikke billetter i døren.

Denne lørdag eftermiddag synger Det Fynske Kammerkor deres traditionsrige julekoncert i Ansgars Kirke. Koncerten bliver et genhør med mange af de danske julesalmer og julesange, som hører til, for det er ikke rigtigt til at forestille sig en julekoncert uden "Barn Jesus i en krybbe lå", "Julen har englelyd" og "Juletræet med sin pynt". Der synges dog også danske og udenlandske julesange, som er mindre kendte. Det bliver en meget traditionsrig julekoncert, og så alligevel ikke, for kammerkoret er nødt til at lave en koropstilling med større afstand end normalt af hensyn til risikoen for coronasmitte, men det bliver helt sikkert jul uanset hvad.

Det Fynske Kammerkor administrerer billetsalget, og billetter kan købes på billetto.dk fra 1. november.
Ved forsalg koster billetterne 90 kr. for voksne og 45 kr. for unge under 25 år.
I døren på koncertdagen vil prisen være 100 kr. for voksne og 50 kr. for unge under 25 år.