MAR

Ansgars Kirke
Organist Tina Christiansen
Fødselsdagskoncert med organist Tina Christiansen

Den tredje og sidste fødselsdagskoncert i anledning af Marcussenorglets 50-års fødselsdag spilles af Ansgars Kirkes egen organist, Tina Christiansen.
Tina Christiansen har været ansat som organist ved Ansgars Kirke siden 2015, hvor hun foruden at stå for musikken ved gudstjenester og kirkelige handlinger også arrangerer alle kirkens koncerter. Ved siden af organistgerningen i Ansgars Kirke har hun et omfattende koncertvirke, som har ført hende til at give koncerter over store dele af Europa samt i Rusland. Hun er uddannet fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2013 og har suppleret studierne med talrige masterclasses hos nogle af Europas førende orgelspillere. Hun har desuden været finalist og prismodtager ved flere konkurrencer, ligesom hun har optrådt som solist ved koncerter med Odense Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps. Endelig er hun initiativtager til og formand for Odense Internationale Orgelfestival, som så dagens lys i 2019 og atter finder sted i efteråret 2021.

Eftermiddagens koncertprogram vil komme godt rundt i Marcussenorglets klanglige formåen, og derudover vil programmet også byde på en UROPFØRELSE, når Tina spiller premieren på et helt nyt værk af den danske komponist Hans-Henrik Nordstrøm; et mere indadvendt og eftertænksomt værk, som reflekterer over corona-pandemien.