Søndag d. 6. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Ansgars Kirkes Kantori
Julekoncert med Ansgars Kirkes Kantori

Årets traditionsrige julekoncert i Ansgars Kirke 2. søndag i advent bliver i år med kirkens egne folk i form af Ansgars Kirkes Kantori og organist Tina Christiansen. Ansgars Kirkes Kantori består af otte sangere, hvoraf flere er professionelle sangere eller ved at uddanne sig hertil. Ved koncerten vil kantoriet under ledelse af organist Tina Christiansen synge flot kormusik, og derudover vil flere af medlemmerne også kunne opleves som sangsolister, ligesom to af sangerne også vil spille smuk instrumentalmusik på cello. Det hele akkompagneres af Tina Christiansen. Man kan allerede nu begynde at glæde sig til at høre skøn julemusik fremført af dygtige musikere, hvor bl.a. satser fra Händels elskede Messias vil være at finde på programmet.
Ved koncerten medvirker også Tinas to unge talentfulde elever, Peter Frölich og Karen Hazell Brink, som vil vise deres kunnen på hhv. flygel og orgel.
Endelig medvirker også sognepræst Mikkel Holmegaard Larsen med oplæsninger af Juleevangeliet.

Gratis adgang, men der samles ind til kirkens julehjælp.

Der er plads til 150 publikummere, og dørene åbner kl. 15.15.