MAR

Onsdag d. 10. marts 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke
Forårskoncert med Septimuskoret

Denne aften venter en spændende oplevelse, når det sydfynske kor, Septimuskoret, præsenterer koncerten ”Den Ukendte Fynske Sang”. Ved koncerten opfører Septimuskoret en hidtil ikke kendt sang af Carl Nielsen med titlen ”Fyn” samt 3 ukomplette værker, som korets dirigent, musikforskeren Ole Kongsted, har kompletteret; det drejer sig om to ukendte kirkelige værker samt en meget spændende alternativ melodi til ”Underlige aftenlufte”. Hertil også nogle satser over kendte Carl Nielsen-melodier, som Ole Kongsted har lavet korarrangementer af. Der vil være en kort introduktion til disse værker, ligesom publikum vil få lejlighed til at synge med på den ukendte fynssang, ”Fin og stille smiler Fyn”. Ud over Carl Nielsen-repertoiret på 7 kompositioner vil koncerten også indeholde kompositioner af bl.a. P. E. Lange-Müller, Johannes Brahms og Ole Kongsted.

Gratis adgang