Fredag d. 6. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
25 kr.
Fredagscafé

Veteran Jon Printzlau fortæller om, hvordan det er at være soldat – og bagsiden af medaljen – hvem han var før, under og efter. Hvad sker der med én, når krop og hoved lukker ned, selvmedicinering og hvordan kommer man ud på den anden side og får en tilnærmelsesvis normal hverdag op at stå, og hvad med familien? Hvad er PTSD? (post traumatic stress disorder) Foredraget varer 1½ time i dag. Jon har sin servicehund Teddy med, som hjælper ham med bl.a. at være iblandt mange mennesker.

På grund af afstandskravene i forbindelse med Covid19 må vi desværre kun være 50 mennesker til Fredagscafé.

Det betyder, at der i en periode vil være billetsalg for en måned ad gangen. Billetter koster 25 kr. og de  kan købes i kirkekontorets åbningstid eller hos Helle Jørgensen.
Billetterne til caféerne i september sættes til salg fra den 4. august.
Oktobers billetter sælges fra den 1. september og på samme vilkår sælges novembers billetter fra den 1. oktober.