Fredagscafé

Fredagscafé

Fredag d. 2. oktober 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
25 kr.

I dag læser Marian og Helle op fra bogen ”Barndom på landet” og - hvis vi må - synger vi fælles nogle sange om livet på landet. Vi håber, at oplæsningen kan sætte gang i nogle tanker, og måske er der nogen af jer gæster, der har lyst til at fortælle om jeres minder. Det er bl.a. Arne Rolighed, tidligere sundhedsminister, Connie Kruckow, tidligere formand for Dansk Sygeplejeråd og Bente Scavenius, kunsthistoriker, der har bidraget til bogen.

På grund af afstandskravene i forbindelse med Covid19 må vi desværre kun være 50 mennesker til Fredagscafé.
Det betyder, at der i en periode vil være billetsalg for en måned ad gangen. Billetter koster 25 kr. og de  kan købes i kirkekontorets åbningstid eller hos Helle Jørgensen.
Billetterne til caféerne i september sættes til salg fra den 4. august.
Oktobers billetter sælges fra den 1. september og på samme vilkår sælges novembers billetter fra den 1. oktober.