Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Carsten Sindvald, Anders Mogensen og Jens Bønnerup

OKT
14

Koncert med Carsten Sindvald, Anders Mogensen og Jens Bønnerup


Onsdag d. 14. oktober 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Carsten Sindvald, Anders Mogensen og Jens Bønnerup
Koncert med Carsten Sindvald, Anders Mogensen og Jens Bønnerup

Saxofonisten og pianisten Carsten Sindvald inviterer endnu en gang to profiler fra den rytmiske scene til at fremføre et udpluk af hans mange jazz-kompositioner. Denne gang i skikkelse af den internationalt anerkendte og meget efterspurgte trommeslager, Anders Mogensen, samt den nyuddannede og lovende unge bassist, Jens Bønnerup. 

Ved siden af to faste stillinger som organist er Carsten en velbefaren saxofonist og pianist indenfor en række genrer og stilarter. Han har tidligere bl.a. virket som solist i diverse saxofonkoncerter, været fast tilknyttet assistent i symfoniorkestre og har løbende opgaver som både arrangør og studiemusiker. Han har adskillige udgivelser bag sig i eget navn, senest dobbelt-cd´en: The Paganini Sessions. 

Anders Mogensen virker til daglig bl.a. som docent og pro-rektor ved Det Fynske Musikkonservatorium. Listen af orkestre, cd-udgivelser, turnéer m.m., der involverer hans medvirken, er lang. Her skal blot nævnes i flæng: Lars Jansson, Hans Ulrik, Kasper Tranberg, Gary Thomas, Copenhagen Art Ensemble, Steve Swallow, Bob Berg, Doky Brothers o.m.a. Anders har spillet på festivaler over hele verden og har gennem årene modtaget adskillige priser, herunder Jakob Gades Musikpris og flere grammy´er. 

Jens Bønnerup er udgået fra Syddansk Musikkonservatorium med først bacheloruddannelse og senest Kandidatuddannelse som rytmisk musiker, komponist og underviser. Jens har allerede stor erfaring fra en række sammenhænge: som musiker ved koncerter, festivaler, jazzklubber, festspil og som underviser ved bl.a. friskoler, musikskoler, HF FLOW og som projektleder i diverse ensembler. Som en kuriositet har Jens i en periode været husmusiker i Odense Casino. 

Koncerten i Ansgars Kirke er trioens første optræden, og der er med garanti lagt op til en festlig og farverig oplevelse.

Gratis adgang