AFLYST Sommerkoncert med organist James D. Hicks, USA

Onsdag d. 12. august 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Organist James D. Hicks, USA

Den tredje koncert ved Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter 2020 bliver med den internationalt anerkendte koncertorganist fra USA, James D. Hicks.
James D. Hicks er uddannet fra Peabody Conservatory of Music, Yale University og the Royal School of Church Music i England og har siden bestredet flere prestigefulde organistembeder i USA. I dag helliger han sig koncertvirksomheden og har i den forbindelse spillet koncerter over hele USA og Europa samt i New Zealand og Australien. Han har desuden indspillet ni CD’er indeholdende adskillige verdenspremierer, som har opnået flotte anmeldelser. Vi kan derfor se frem til at opleve en forrygende musiker, som tilhører den absolutte internationale topklasse.

Over de seneste år har James D. Hicks haft et særligt fokus på musik fra de nordiske lande fra romantikken og op til i dag, inkl. adskillige bestillingsværker, som han har uropført. Dette særdeles spændende program, Nordic Journey, som han præsenterer i Ansgars Kirke, vil indeholde musik af komponisterne Benna Moe, Christian Præstholm, Fredrik Sixten, Sigurður Sævarsson og Kjell Mørk Karlsen.