Koncert med sopran Lona Mohr Villadsen Beccau, mezzosopran Emma Oemann og pianist Tina Christiansen

Søndag d. 30. august 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Ansgars Kirke
Sopran Lona Mohr Villadsen Beccau, mezzosopran Emma Oemann og pianist Tina Christiansen

Vi gentager succesen med en sommerkoncert ved kirkens amfiscene. I år bliver denne koncert med kirkens egne folk, idet vi er så heldige at have to professionelle operasangerinder, sopran Lona Mohr Villadsen Beccau og mezzosopran Emma Oemann, ansat i Ansgars Kirkes Kantori. De to dygtige sangerinder vil sammen med Tina Christiansen på klaver fremføre en smuk buket af klassiske arier og smukke duetter fra operaens verden, hvor man kan se frem til bl.a. at høre berømte blomsterduetter af Delibes og Puccini og anden skøn, eventyrlig musik under den åbne himmel.

Medbring gerne en stol eller et tæppe at sidde på. I tilfælde af regn flyttes koncerten ind i kirken.

Lona Mohr Villadsen Beccau har diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, solistuddannelse fra Syddansk Musikkonservatorium, Odense og operauddannelse fra Stockholms Operastudio. Hun har været finalist i flere operakonkurrencer og har sunget adskillige roller i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Canada og Italien. Hun er også aktiv som solist i oratorier, hvor hun har været sopransolist i en lang række standard- og mere sjældent opførte værker, ligesom hun i sommeren 2020 har optrådt som solist med Odense Symfoniorkester.

Emma Oemann er uddannet ved Royal Conservatoire of Scotland samt Syddansk Musikkonservatorium, hvor hun debuterer fra Solistklassen i 2021. Hun sunget roller hos bl.a. GuidOpera, Helsingør Kammeropera, Øl & Opera, Opera Nordsjælland og Odense Sommeropera. I efteråret 2020 kan Emma opleves på Den Fynske Opera i Rossinis Askepot. I sæsonen 2017-18 var Emma ansat i Det Kgl. Operakor, hvor hun fortsat assisterer, når solistkarrieren tillader det. I 2012 vandt Emma konkurrencen Unge Synger Klassisk i Ballerup, og i 2014 optrådte hun for HM Dronning Margrethe II og Grevinden af Gloucester i Drapers Hall, London.

Gratis adgang