Forårskoncert med Ansgarkoret

Onsdag d. 20. maj 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Ansgarkoret under ledelse af Carsten Sindvald

Ansgars Kirkes store frivillige voksenkor, Ansgarkoret, byder publikum indenfor til en festlig forårskoncert i Ansgars Kirke. En række smukke korværker vil blive fremført under ledelse af korets daglige leder, Carsten Sindvald, hvor også kirkens hovedorganist, Tina Christiansen, medvirker på flygel og orgel.
Ved koncerten sættes denne gang særligt fokus på kirkelig kormusik skrevet på baggrund af især latinske tekster. Værker som Ave Maria, Sicut Cervus, Crucem sanctam, Ave Verum Corpus og Lead Me, Lord er alle baseret på korte religiøse tekster, hvor de forskellige komponister giver koret lejlighed til at fylde kirkerummet med en blanding af stærke melodier og skønne klangflader. Det hele fremført både a cappella og med klaverakkompagnement.
Aftenens koncert giver desuden plads til nogle af Tinas elever, pianist Peter Frølich og organist Karen Hazell Brink, der giver prøver på deres kunnen i musik af bl.a. J. S. Bach og Max Reger, og mon ikke Carsten også  medbringer sin saxofon med henblik på nogle særskilte instrumentale indslag.

Gratis adgang