AFLYST! Koncert med Ollerup Efterskoles fælleskor

Onsdag d. 17. juni 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Ollerup Efterskoles fælleskor

Traditionen tro slår vi denne aften dørene op til en forrygende korkoncert, når de mere end et hundrede talentfulde elever fra Ollerup Efterskole atter gæster Ansgars Kirke. Taget plejer at være ved at lette, når alle efterskolens elever som afslutning på skoleåret synger sammen i det store fælleskor i et yderst varieret og medrivende program. Elevernes smittende glæde og begejstring ved musikken vil uden tvivl nå ud til hver en plads i kirken, når de fremfører musik af David Bowie, Simply Red, Queen, Bob Chilcott, Sting, m.fl.

Der er gratis adgang, men kom i god tid, da alle pladser plejer at blive besat. Medbring desuden gerne en skilling, idet eleverne plejer at samle ind til velgørende formål.

Dørene åbnes kl. 18.45.