Forårskoncert med Ansgars Kirkes Kantori

Onsdag d. 25. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Ansgars Kirkes Kantori og organist Tina Christiansen

Denne aften venter en helt særlig oplevelse, når Ansgars Kirkes Kantori præsenterer en smuk koncert under ledelse af organist Tina Christiansen.
Ansgars Kirkes Kantori kan opleves ved alle højmesserne i kirken, hvor koret foruden at synge for på salmerne også synger flerstemmig kormusik til stor glæde for alle kirkegængerne. Flere af medlemmerne af kantoriet er professionelle musikere eller ved at uddanne sig hertil, og kantoriet er derfor kendetegnet ved et højt niveau.
Denne tidlige forårsaften kan man se frem til at opleve kantoriet synge en spændende buket af korsatser, ligesom medlemmerne af kantoriet også vil vise deres solistiske kunnen som solosangere og instrumentalister på bl.a. cello. Organist Tina Christiansen vil foruden at lede kantoriet også fungere som akkompagnatør for solisterne.