Koncert med tenor Sebastian Kjældgaard Andersen og bratschist Ance Lipste

Onsdag d. 13. maj 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Tenor Sebastian Kjældgaard Andersen og bratschist Ance Lipste

Denne eftermiddag venter en storslået oplevelse med to fremragende musikere i absolut topform. Ved koncerten vil tenor Sebastian Kjældgaard Andersen og bratschist Ance Lipste fremføre fantastisk musik af Paganini, Händel, Beethoven, Hindemith, Smetana, m.fl. som optakt til sommerens eksaminer ved Syddansk Musikkonservatorium.

Bratschist Ance Lipste stammer fra Letland og har studeret ved byens konservatorium siden 2017. Hun er allerede en særdeles erfaren musiker, som har spillet med bl.a. Det Danske Ungdomsensemble og Odense Symfoniorkester.
Tenor Sebastian Kjældgaard Andersen er et ganske kendt ansigt i Ansgars Kirke, hvor han hver søndag synger i kirkens kantori. Han har studeret ved Syddansk Musikkonservatorium siden 2017 og kan præsentere et flot CV, som allerede byder på flere roller ved Den Fynske Opera og Aalborg Operafestival samt deltagelse i masterclasses hos nogle af tidens førende operasangere.

De to talentfulde musikere vil ved eftermiddagens koncert blive akkompagneret af to af Fyns bedste pianister, nemlig Berit Juul Rasmussen og Anne Mette Stæhr.