Fastelavnsgudstjeneste

Søndag d. 23. februar 2020, Kl. 10:30 til kl. 14:30
Kirken, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Mikkel Holmegaard Larsen
Det er gratis at deltage

Fastelavn er mit navn

Endnu en gang afholder vi vores fantastiske fastelavnsfest i Ansgars Kirke.
Vi begynder med festlig familiegudstjeneste kl. 10.30, hvor vi synger de dejlige salmer, vi kender, og der er som altid pyntet med masser af balloner.
Efter gudstjenesten er alle velkomne i Ansgargården, hvor kirken byder på lækre pølsehorn, pizzasnegle og en sodavand.
Når vi har spist, skal vi selvfølgelig slå katten af tønden, og der vil være tønder for forskellige aldersklasser med kåring af kattekonger og -dronninger.
Efter tøndeslagning, og medens vi spiser fastelavnsboller og drikker kaffe/saftevand, kåres de bedste udklædninger for de forskellige aldersgrupper og for den grimmeste voksenudklædning.
Hele arrangementet er gratis for alle børn og voksne med tilknytning til Ansgars Kirke.
Så find din flotteste/sjoveste/grimmeste udklædning frem og mød op i Ansgars Kirke søndag den 23. februar kl. 10.30.
Vi glæder os til at se dig. Ansgars Kirke/FDF Ansgar