Koncert med Bjarke Mogensen, accordeon

Onsdag d. 26. februar 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Bjarke Mogensen, accordeon

Vel mødt til en enestående koncertoplevelse, når Ansgars Kirke får besøg af en musiker i absolut verdensklasse!

Denne aften gæstes Ansgars Kirke af accordeonisten Bjarke Mogensen, der har markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark. Mange husker nok Bjarke Mogensen som vinder af DR’s klassiske musikkonkurrence “Spil for livet”, hvor han overraskede både seere og jury med sit usædvanlige instrument og musikerskab. Hans unikke beherskelse af instrumentet har siden bragt ham rundt i hele Verden, hvor han har gæstet koncerthuse som Concertgebouw i Holland, Carnegie Hall i New York samt præsidentpaladset Kreml i Rusland.

Bjarke Mogensen er solistuddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han i dag er tilknyttet som underviser. Han har vundet talrige konkurrencer, udgivet en lang række anmelderroste albums og er blevet tildelt adskillige legater, hvoraf bl.a. kan nævnes Jacob Gades Legat, Kronprinseparrets Stjernedryspris, Victor Borges Musikpris, og Statens Kunstråds Stipendie ‘Den Unge Elite’. Bjarke Mogensen er efterspurgt i mange sammenhænge og har bl.a. arbejdet sammen med den anerkendte violinist Gidon Kremer, men også med kunstnere fra helt andre kanter af kulturlivet, heriblandt Steffen Brandt, Bent Fabricius-Bjerre og Benny Andersen. Derudover har han været solist med en lang række internationale orkestre.

Bjarke Mogensens repertoire spænder vidt, og ved aftenens koncert kan man se frem til at høre musik af Tjajkovskij, Scarlatti, Piazzolla, m.fl.