Nytårskoncert med Søren Ø. Pedersen Trio

Onsdag d. 22. januar 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Søren Østergaard Pedersen, Asbjørn Storm Kamban og Simon Krebs

Det nye års koncertsæson i Ansgars Kirke åbnes med et brag af en nytårskoncert, når kirken gæstes af Søren Ø. Pedersen Trio.

Søren Ø. Pedersen Trio består af tre fremragende musikere på kontrabas, trompet og flygelhorn samt guitar. Trioen kendetegnes ved et levende nærvær i deres spil, og de spiller en særlig "nordisk tone" og placerer sig varmt og nysgerrigt imellem jazz- og folkgenren. Nytårskoncerten vil byde på nyskrevet musik, skandinaviske folkemelodier, danske viser og jazzede fortolkninger.

Søren Østergaard Pedersen er en af landets fineste kontrabassister. Han medvirker på flere prisnominerede CD’er, og med gruppen Trias modtog han i 2012 prisen "Årets Nye Talent" ved Danish Music Award Folk. Søren er en særdeles aktiv musiker i talrige sammenhænge og har bl.a. spillet på Fredericia Teater. Til daglig underviser Søren på Holstebro Musikskole & MGk.

Den særdeles velspillende trompetist Asbjørn Storm Kamban er uddannet ved musikkonservatoriet i Odense og kommer oprindeligt fra Sydfyn. Asbjørn er i dag bosat i København som freelancemusiker og spiller i mange sammenhænge over hele Danmark med alt lige fra klassisk jazz til New Orleans, folk, blues, soul og popmusik.

Simon Krebs er med sit drømmende guitarspil kåret som Årets Fynske Jazzmusiker 2009 og er diplomuddannet guitarist fra det Fynske Musikkonservatorium. Han har to jazzudgivelser i eget navn bag sig, hvorpå en række af de bedste danske jazzmusikere medvirker. Derudover medvirker han på flere andre albums, både indenfor Indiepop, jazz og børnemusik. Til dagligt underviser Simon på MGk i Odense.