Begivenheden har allerede fundet sted.

Releasekoncert med Dual Aura

Releasekoncert med Dual Aura

Søndag d. 18. august 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Dual Aura
© Billede af Kelter Photography og Kitt Photography

Denne eftermiddag venter en spændende oplevelse, når den dansk-australske duo Dual Aura gæster Ansgars Kirke.
Dual Aura består af den danske prisbelønnede og solistuddannede blokfløjtenist, Monica Schmidt Andersen, og en af Australiens førende barokviolinister, Ben Dollman, som har haft en ledende rolle i Australian Brandenburg Orchestra i mere end 15 år. Sammen har de udviklet programmet “Traveller’s Tales”, som bliver spillet helt uden noder og har fortællingen om at være rejsende og mødet med en fra den anden side af jorden i centrum.  Musikken består af traditionel og ny folkemusik fra hver deres rødder samt barokmusik.
Efter turnéer i Australien og Nordeuropa har Dual Aura indspillet sit første album. Ved eftermiddagens releasekoncert i Ansgars Kirke præsenteres uddrag af ”Traveller’s Tales” samt historier og anekdoter fra turnélivet, og hvordan man ender med at have et samarbejde med en musiker fra den anden side af jorden.  Efter koncerten vil det være muligt at købe CD’en.