Julekoncert med Ansgarkoret og Nyborg Harmoniorkester

Søndag d. 8. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Ansgarkoret og Nyborg Harmoniorkester

Gennem mange år har Ansgars Kirke haft en fast tradition for en stor julekoncert anden søndag i advent, og i år venter en flot koncert med kirkens store amatørkor, Ansgarkoret, under ledelse af Carsten Sindvald samt Nyborg Harmoniorkester under ledelse af Jesper Rützou Rosenkilde.
Ansgarkoret er et amatørkor med ca. 40 medlemmer, som mødes hver tirsdag aften for at synge i kor sammen under ledelse af kirkens organistassistent, Carsten Sindvald.
Nyborg Harmoniorkester består af ca. 60 medlemmer, hvis fornemste opgave er at spille god musik og hygge sig sammen. Repertoiret spænder vidt, og orkestret, som ved flere lejligheder tidligere har gæstet Ansgars Kirke, plejer at være garant for underholdende julemusik med et glimt i øjet. Harmoniorkestrets dirigent, Jesper Rützou Rosenkilde, var i mange år ansat som basunist ved Odense Symfoniorkester. I dag virker han som leder af Svendborg Musikskole.
Endelig medvirker også organist Tina Christiansen samt sognepræst Thomas Hårbøl, som vil oplæse Juleevangeliet. Og mon ikke, at publikum også får lejlighed til at synge med undervejs.

Der er gratis adgang, men ved denne koncert samler vi ind til dem, som har knap så mange midler til at klare sig igennem december måned.