Koncert med Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester

Søndag d. 22. september 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester

Denne søndag eftermiddag gæstes Ansgars Kirke af de dygtige strygerstuderende fra Syddansk Musikkonservatorium, når konservatoriets kammerorkester spiller en flot koncert ovenpå en uges intensivt projektarbejde for de studerende. Kammerorkesteret, som er internationalt sammensat, udgør en central del af de studerendes undervisning og har en ganske betydelig koncertvirksomhed med optrædener ved bl.a. Kunstmuseet Louisiana, Marmorkirken i København, Aarhus Domkirke og Alsion i Sønderborg.
Orkesterets dirigent er Arne Balk-Møller, som er docent i violin og kammermusik ved Syddansk Musikkonservatorium.

Ved koncerten i Ansgars Kirke vil kammerorkesteret bl.a. spille romantisk musik af Edvard Grieg.

Gratis adgang