Koncert med sopran Michelle Nora Lind og organist/pianist Tina Christiansen

Onsdag d. 13. november 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Sopran Michelle Nora Lind og organist/pianist Tina Christiansen

I begyndelsen af november markeres traditionen tro allehelgen, hvor vi mindes dem, som vi har mistet. I den forbindelse præsenteres en smuk koncert med sopran Michelle Nora Lind og organist/pianist Tina Christiansen. Ved koncerten vil de to musikere præsentere nogle af musikhistoriens smukke og hjerteskærende sange af bl.a. Samuel Barber og Richard Strauss.

Michelle Nora Lind er uddannet klassisk sanger/musikerperformer ved Syddansk Musikkonservatorium, hvorfra hun blev kandidat i 2015. Hun har bl.a. sunget på Aalborg Operafestival og Den Fynske Opera, og i 2018 medvirkede hun i Wagners Ringen med Odense Symfoniorkester. Michelle har tidligere sunget i Ansgars Kirke, idet hun er sopran i Messias LIGHT, som gæstede kirken i påsken 2018.