Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert med organist Tina Christiansen

Sommerkoncert med organist Tina Christiansen

Onsdag d. 28. august 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Organist Tina Christiansen

Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter 2019 rundes af med kirkens egen organist, Tina Christiansen. Hun er solistuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har været ansat som organist ved Ansgars Kirke siden 2015. Ved siden af embedet i Ansgars Kirke har hun en omfattende koncertvirksomhed, som har budt på koncertoptrædener over store dele af Europa samt i Rusland. Denne sommer byder på adskillige koncerter rundt i Danmark samt i Holland og Spanien, og programmet ved eftermiddagens koncert vil bl.a. bestå af et udpluk af det repertoire, som Tina vil præsentere ved koncerterne i udlandet. Man kan derfor se frem til bl.a. at høre fyrig spansk barokmusik, festlig musik af Feliks Mendelssohn-Bartholdy og virtuose toner af Hendrik Andriessen.