Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert med organist Karol Mossakowski

Sommerkoncert med organist Karol Mossakowski

Onsdag d. 17. juli 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Organist Karol Mossakowski, Polen/Frankrig

Årets anden koncert ved Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter byder på et særdeles spændende bekendtskab, idet det er lykkedes at få det unge polske stortalent Karol Mossakowski til Odense onsdag d. 17. juli kl. 17.00.

På trods af sin unge alder har Karol Mossakowski allerede en imponerende karriere, hvor han har markeret sig blandt de ypperste orgelspillere fra den yngre generation. Han startede sine studier i Poznań, hvorefter han fortsatte studierne ved konservatoriet i Paris hos prominente navne som bl.a. Olivier Latry og Michel Bouvard. Han har vundet talrige førstepriser i internationale konkurrencer, hvoraf bl.a. kan nævnes The International Prague Spring Competition og the Grand Prix de Chartres in 2016, en af verdens mest prestigefulde internationale konkurrencer. De seneste otte år har Karol Mossakowski boet i Frankrig, hvor han er titulærorganist ved katedralen i Lille og underviser i orgel og improvisation ved Hector Berlioz Konservatoriet i Paris. Han er desuden ”Organist in Residence” ved Maison de la Radio (Radio France), og endelig har han også været udvalgt som Young Artist in Residence ved Cathedral of St. Louis King of France in New Orleans (USA).

Det er således en af Europas mest spændende unge orgelsolister, som gæster Ansgars Kirke denne eftermiddag, hvor man kan se frem til at høre musik af J. S. Bach og F. Mendelssohn-Bartholdy samt Karol Mossakowskis store evner udi improvisationens kunst.