Julekoncert med Kiki Brandt, Thomas Storm og Tina Christiansen

Søndag d. 15. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Sopran Kiki Brandt, baryton Thomas Storm og organist/pianist Tina Christiansen

Denne søndag eftermiddag er der lagt op til en forrygende julekoncert, når to af Fyns mest kendte operasangere, sopran Kiki Brandt og baryton Thomas Storm, synger sammen med organist/pianist Tina Christiansen.
De tre musikere vil underholde med nogle af julens klassikere, hvormed der er lagt op til en herlig julekoncert, som forhåbentlig kan få julestemningen til for alvor at indfinde sig.

Kiki Brandt er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium med en Solistklasse som elev af Lars Waage og Anne Margrethe Dahl. Hun er en meget alsidig sanger, der spænder over mange genrer. Med Kiki på scenen er man altid sikker på at være godt underholdt med smuk sang.

Thomas Storm er uddannet på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater. Han har sunget i ind- og udland og er nu - ved siden af sangkarrieren - operachef på Den Fynske Opera. Thomas Storm høstede i sommers stor ros for sin rolle som Don Juan på Aarhus Sommeropera og Egnsteater Undergrunden, og ved denne julekoncert vil han uden tvivl også forføre publikum med sin store stemme.

Tina Christiansen er solistuddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og har siden 2015 været ansat som organist ved Ansgars Kirke. Derudover har hun en omfattende koncertvirksomhed som solist, kammermusiker og akkompagnatør og har spillet koncerter over store dele af Europa samt i Rusland.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Den Fynske Opera, og billetter til koncerten kan købes på Den Fynske Operas hjemmeside.