Sommerkoncert med Domorganist Hanne Kuhlmann

Onsdag d. 14. august 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Domorganist Hanne Kuhlmann

Årets tredje koncert ved Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter spilles af en af landets absolut bedste orgelspillere, Hanne Kuhlmann.
Hanne Kuhlmann er solistuddannet ved konservatorierne i Aarhus og København med videregående studier i London og Paris, og siden 2012 har hun bestredet et af landets mest prestigefulde embeder som Domorganist i København. Op gennem 1990’erne gjorde Hanne Kuhlmann sig bemærket som prismodtager ved nogle af de største orgelkonkurrencer i England, Finland og Sydafrika samt Odense Internationale Orgelkonkurrence, hvor hun i 1996 vandt 1. prisen. Hun er en flittig koncertorganist med optrædener over store dele af Europa, inkl. Westminster Abbey i London, Notre Dame-katedralen i Paris og St. Petersburg Philharmonien.

Denne eftermiddag vil Hanne Kuhlmann spille et skønt program på kirkens fine Marcussenorgel.