Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert med Domorganist Hanne Kuhlmann

Sommerkoncert med Domorganist Hanne Kuhlmann

Onsdag d. 14. august 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Domorganist Hanne Kuhlmann

Årets tredje koncert ved Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter spilles af en af landets absolut bedste orgelspillere, Hanne Kuhlmann.
Hanne Kuhlmann er solistuddannet ved konservatorierne i Aarhus og København med videregående studier i London og Paris, og siden 2012 har hun bestredet et af landets mest prestigefulde embeder som Domorganist i København. Op gennem 1990’erne gjorde Hanne Kuhlmann sig bemærket som prismodtager ved nogle af de største orgelkonkurrencer i England, Finland og Sydafrika samt Odense Internationale Orgelkonkurrence, hvor hun i 1996 vandt 1. prisen. Hun er en flittig koncertorganist med optrædener over store dele af Europa, inkl. Westminster Abbey i London, Notre Dame-katedralen i Paris og St. Petersburg Philharmonien.

Denne eftermiddag vil Hanne Kuhlmann spille et skønt program på kirkens fine Marcussenorgel.