Prædebutkoncert med organist Jonas Hellesøe

Onsdag d. 25. september 2019, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Organist Jonas Hellesøe

Denne eftermiddag venter en herlig oplevelse, når organist Jonas Hellesøe fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus spiller prædebutkoncert forud for sin officielle debut fra konservatoriets prestigefulde solistklasse. Jonas er et kendt navn i Ansgars Kirke, idet han er opvokset i Odense og forud for sine studier i Aarhus var elev af kirkens tidligere organist, Torben Krebs. Jonas Hellesøe er elev af professor Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe og har desuden studeret et år hos professor Leo van Doeselaar i Berlin. Han hører i dag til blandt de mest aktive koncertorganister i sin generation, og alene i år spiller han solokoncerter i domkirkerne i både København, Ribe, Maribo og Aalborg.
Ved koncerten i Ansgars Kirke vil Jonas spille virtuos, symfonisk musik af Franz Liszt og Rachel Laurin.