Forårskoncert med Ansgarkoret

Onsdag d. 22. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Søndre Boulevard 1, 5000 Odense, Danmark
Ansgarkoret under ledelse af Carsten Sindvald

Ansgars Kirkes store, frivillige voksenkor, Ansgarkoret, markerer atter afslutningen på en lang sæson med forårskoncert i Ansgars Kirke onsdag d. 22. maj kl. 19.30.
Som vanligt medvirker både kirkens organist, Tina Christiansen, og korets daglige leder, Carsten Sindvald, både med akkompagnement og særskilte instrumentale indslag. Endelig medvirker også en af Tinas elever, Peter Frölich, som vil demonstrere sin kunnen på kirkens flygel.

Ved koncerten i år kan man se frem til især at høre musik, der på forskellig vis beskriver en blanding af eventyrets Danmark, stokrosernes Danmark og fornyelsens Danmark. Hertil har korlederen dels arrangeret et værk af Stig Nordestgaard, der selv synger med i koret, hvor der fokuseres på eventyret om Den Grimme Ælling, og dels inkluderet et af sine egne korstykker om en anderledes tur i skovenes dybe, stille ro. Hertil kommer en lille håndfuld relativt ukendte Carl Nielsen-sange samt en ny Danmarks-sang af Mette Katrine Jensen. Og da det hele ikke skal være lutter dansk, lægges der endeligt også op til indslag med musik af Paul Simon m.fl.

Gratis adgang