Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med mezzosopran Andrea Pellegrini og Duo Mischa

OKT
25

Koncert med mezzosopran Andrea Pellegrini og Duo Mischa


Onsdag d. 25. oktober 2023, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Mezzosopran Andrea Pellegrini og Duo Mischa
50 kr.
Koncert med mezzosopran Andrea Pellegrini og Duo Mischa

Denne aften venter en flot oplevelse, når en af Danmarks mest efterspurgte og prisbelønnede mezzosopraner, Andrea Pellegrini, og Duo Mischa fremfører koncerten ”Af dybsens nød”. Med forkærlighed for de ældste danske salmer og den melankolske nordiske tone har aftenens tre musikere gennemarrangeret et helt nyt koncertprogram, hvor kirkens egne salmer møder det sydlandske temperament gennem armenske folketoner og italiensk patos. Koncerten handler om tro og tvivl, og man vil blandt andre få “Af dybsens nød”, “Herre, jeg har handlet ilde” og “Far verden, far vel” at høre i nye og sprængfarlige tolkninger, hvor teksterne trods mange år på bagen stadig griber og bevæger.

Andrea Pellegrini har modtaget et hav af hæderspriser, hun har sunget talrige operapartier, hun har sunget utallige koncerter i ind- og udland, og hun er desuden kendt for en lang række cross over-projekter, hvor hun bl.a. har samarbejdet med bandet TV2.

Duo Mischa består af den armenske violinist Astrid Mikaelyan og den danske accordeonist Julie Holmegaard Schade. Duoen blev dannet i 2014 og fandt sammen om en fælles temperamentsfuld spillestil samt en dyb kærlighed til at formidle det folkelige element i klassisk musik. De har siden ført et aktivt koncertliv med priser ved prestigefyldte konkurrencer, indspilninger og optrædener ved store europæiske festivaler.

Der venter uden tvivl en stor aften i selskab med tre topprofessionelle musikere.

Entré 50 kr., som betales i døren Koncertcafé   Dørene åbnes kl. 18.45