Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncertforedrag med skuespiller Thure Lindhardt og organist Tina Christiansen

NOV
11

Koncertforedrag med skuespiller Thure Lindhardt og organist Tina Christiansen


Lørdag d. 11. november 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Skuespiller Thure Lindhardt og organist Tina Christiansen
60 kr. - 200 kr.
Koncertforedrag med skuespiller Thure Lindhardt og organist Tina Christiansen

Denne eftermiddag bliver der mulighed for at opleve en af Danmarks kendteste skuespillere, når Thure Lindhardt gæster Ansgars Kirke med Grundtvigforedraget ”Jeg Saa Engang Et Billede Af Det Evige”:
Vi kender ham alle. Hans salmer og sange synges hver dag året rundt på skoler, højskoler, i kirker, til fester, i foreninger og til højtider og årstider. Når solen i al sin glans nu stråler, når skoven falmer, når barnet fødes i Betlehem, når det er yndigt at følges ad, og når vi siger verden ret farvel. Skuespiller Thure Lindhardt vil guide publikum gennem Grundtvig – gennem fortællinger om ham, hans liv, hans inspiration, hans kvinder, helte, og ikke mindst gennem hans egne ord. Thure Lindhardt vil fortolke Grundtvigs salmer, digte, dagbøger og krydre det med betragtninger om manden og ikke mindst: hans ord og ånd.
Ved koncertforedraget medvirker desuden Ansgars Kirkes organist, Tina Christiansen, så salmernes og sangenes smukke melodier også kan nydes i kombination med Thure Lindhardts fortolkninger af teksterne. 

 Koncertforedraget er arrangeret i samarbejde med Teater Momentum, og billetter kan købes på forhånd på Teater Momentums hjemmeside: https://teatermomentum.dk/project/jeg-saa-engang-et-billede-af-det-evige/

Arrangementet varer ca. 75 min., og dørene åbnes kl. 15.15