Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Påskekoncert med Filharmonisk Kor Fyn og Via Artis Konsort

APR
12

Påskekoncert med Filharmonisk Kor Fyn og Via Artis Konsort


Onsdag d. 12. april 2023, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Filharmonisk Kor Fyn og Via Artis Konsort
90 kr.
Påskekoncert med Filharmonisk Kor Fyn og Via Artis Konsort

Denne aften venter en virkelig flot oplevelse, når Filharmonisk Kor Fyn og ensemblet Via Artis Konsort præsenterer koncerten ”Liv & Død” - en post-påskekoncert med smuk musik om livet og døden.

Filharmonisk Kor Fyn består af 45-50 amatørsangere, der har stor passion for og erfaring med at synge store korværker med orkester. Koret opfører ud over mindre klassiske værker med orkester- eller klaverledsagelse også a cappella værker. Koret blev stiftet i sommeren 2021 og var forinden - som Filharmonisk Kor – fast koncertkor under Odense Symfoniorkester i 30 år.

Siden sommeren 2022 har Kasper Borchersen været ansat som dirigent for Filharmonisk Kor Fyn. Kasper har er uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og ønsker sammen med koret at fremme samarbejdet med andre ensembler på hele Fyn og i resten af Danmark.

Via Artis Konsort blev dannet i 2006 og er et internationalt ensemble, der turnerer med et bredt innovativt repertoire, fra nordisk middelaldermusik til spansk og latinamerikansk barokmusik. Den tidlige musik spilles på originale historiske instrumenter og får derved et særligt aftryk af autencitet.

Billetter á 90 kr. kan købes på: Salg - Post påskekoncert med Filharmonisk Kor Fyn og Via Artis Konsort (place2book.com) samt i døren på koncertdagen. 
Dørene åbnes kl. 18.45