Onsdag d. 25. januar 2023, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Guitarist Jesper Sivebæk
50 kr.
Koncert med guitarist Jesper Sivebæk

Det nye års koncertsæson i Ansgars Kirke skydes i gang med en af landets fremmeste guitarister – en musiker i international topklasse! Den prisvindende guitarist Jesper Sivebæk turnerer flittigt som koncertguitarist ved siden af sit virke som lektor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har vundet flere priser ved store internationale guitarkonkurrencer i Spanien, Frankrig og Italien, han har vundet DR’s Kammermusikkonkurrence og modtaget Sonningfondens særlige ”Segovia pris”. Han har optrådt som solist med flere af landets symfoniorkestre, og han har spillet koncerter og virket som gæsteprofessor ved konservatorier over hele Europa samt i USA og Kina. Jesper Sivebæk har udgivet hele 9 CD’er, og det seneste album “Tag mig med”, hvor han fortolker Kim Larsen sange for klassisk guitar, har opnået stor international anerkendelse, bl.a. en Global Music Award.

Ved koncerten i Ansgars Kirke vil Jesper Sivebæk spille sine klassiske guitarfortolkninger af Kim Larsens skønne melodier, musik af spanske guitarmestre fra renæssancen til nyere tid samt farverig musik fra Sydamerika.

Entré 50 kr.

Efter koncerten er kirken vært ved en forfriskning i koncertcaféen.