Fredag d. 9. december 2022, Kl. 18:00 til kl. 19:00
Sopran Ida Wahl, mezzosopran Emma Oemann og pianist Britt Krogh Grønnebæk
220/120 kr.
Julekoncert med Den Fynske Opera

Denne aften venter en flot koncert, når Den Fynske Opera gæster kirken med en stemningsfuld julekoncert. Ved koncerten synger sopran Ida Wahl og mezzosopran Emma Oemann julen ind akkompagneret af pianist Britt Krogh Grønnebæk. Programmet vil indeholde en bred vifte af skønne julehits, som uden tvivl vil bringe de fleste i julestemning – det være sig julesalmer, Christmas Carols og sange af store komponister lige fra Andrew Lloyd Webber til Georg Friedrich Händel. Med disse dygtige, professionelle musikere bliver det med garanti en aften fuld af skøn musik og godt selskab på en smuk decemberaften.

Koncerten varer en time, og billetter kan købes på Den Fynske Operas hjemmeside: https://denfynskeopera.dk/fore...

Dørene åbnes kl. 17.30.