Torsdag d. 6. oktober 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:50
Bibelsaloner

Bibelsalonerne tager udgangspunkt i den enkeltes lyst til at tænke over og tale om tro og kristendom med afsæt i nogle på forhånd aftalte temaer og læsninger. Vi sidder i små grupper på ca. fem personer, for at give alle muligheden for at komme til orde og for at skabe en stemning af hygge og samtale.

Planen for hvilke temaer der skal diskuteres og samtales om, ligger endnu ikke helt fast, men vil blive forkyndt i god tid inden de enkelte saloner, så hold øje med opslag Ansgargården og på vores hjemmeside

Der er planlagt fire aftener i alt:

Torsdag den 6. oktober
Torsdag den 3. november
Torsdag den 12. januar
Torsdag den 9. februar

Salonerne bliver kl. 17 – 18.50, og der vil blive budt på god vin og ost, sådan som det plejer at være, og kirkens præster vil deltage enten sammen eller hver for sig.

Der er tilmelding til salonerne på kirkekontoret, og ved mindre end 10 tilmeldte bliver salonen aflyst.

Husk derfor tilmelding til kirkekontoret: 6612 4252 eller ansgars.sognodense@km.dk senest tirsdag den 4. oktober.

Vi glæder os og håber selvfølgelig på mange deltagere, og fremfor alt regner vi naturligvis med, at det bliver lige så hyggeligt og givende som sidst.

Thomas Hårbøl og Mikkel Holmegaard Larsen.