Søndag d. 4. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Ansgarkoret og Ansgars Kirkes Kantori
Gratis adgang
Julekoncert med Ansgarkoret og Ansgars Kirkes Kantori

Årets traditionsrige julekoncert i Ansgars Kirke 2. søndag i advent synges af Ansgarkoret under ledelse af Lene Dam og Ansgars Kirkes Kantori under ledelse af Tina Christiansen. Ansgarkoret består af 36 sangglade korsangere, som øver hver tirsdag i Ansgargården. Ved julekoncerten synger koret en smuk buket af kendte julesange og julesalmer under ledelse af Lene Dam og med Tina Christiansen som akkompagnatør.

Ansgars Kirkes Kantori er kirkens professionelle kor, som synger ved alle kirkens gudstjenester. Kantoriet består af otte sangere, hvoraf flere er professionelle sangere eller i gang med at uddanne sig hertil ved byens musikkonservatorium. Ved julekoncerten vil kantoriet under ledelse af Tina Christiansen synge stor og flot klassisk kormusik fra bl.a. England og Frankrig.

Endelig medvirker også sognepræst Thomas Hårbøl traditionen tro med oplæsninger af Juleevangeliet, ligesom publikum også får lejlighed til at synge med på nogle af advents- og juletidens mest elskede salmer.

Der er gratis adgang, men vi samler ind til kirkens julehjælp. Dørene åbnes kl. 15.15.