Onsdag d. 30. november 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester
Gratis adgang
Koncert med koret ROOTS

Denne aften venter en forrygende koncert, når Ansgars Kirke får besøg af koret ROOTS under ledelse af Lene Høst.

Koret ROOTS er et ambitiøst kvindekor, som så dagens lys i Odense i 2019. ROOTS arbejder bl.a. med principperne fra ”Det Intelligente Kor”, som er inspireret af Circle Songs og Sound Painting. På legende vis arbejdes der med at udvikle hver enkelt sangers musikalitet og selvtillid til at tage ansvar for musikken, som skabes i fællesskab. ROOTS ledes af Lene Høst, som er uddannet folkemusiker, rytmisk sanger og korleder ved konservatorierne i Odense, Aarhus og Stockholm.

Ved koncerten i Ansgars Kirke folder ROOTS vingerne ud og tager publikum med på en spændende rundrejse til flere af verdens hjørner, når koret synger traditionel musik fra mange egne, som både rummer mange forskellige genrer og mange forskellige sprog. Der vil være groovy rytmer fra Tanzania, bløde rituelle toner fra Israel, fine polskaer fra Sverige, skarpe klange fra Balkan, voldsomt og betvingende finsk, og endelig vil ROOTS også servere sange på dansk.