Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert på kirkens udendørs amfiscene med sangerne Emma Oemann og Søren Ulrichs samt pianist Tina Christiansen

AUG
24

Sommerkoncert på kirkens udendørs amfiscene med sangerne Emma Oemann og Søren Ulrichs samt pianist Tina Christiansen


Onsdag d. 24. august 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Sangerne Emma Oemann og Søren Ulrichs samt pianist Tina Christiansen
Gratis adgang

Denne aften venter en skøn og medrivende oplevelse, når de to professionelle, fynske sangere Emma Oemann og Søren Ulrichs fremfører nogle af de største hits fra musicalens verden sammen med kirkens organist, Tina Christiansen, som akkompagnatør på klaver. Ved koncerten kan publikum se frem til store, smukke og humoristiske sange fra bl.a. Les Misérables, Chess, The Sound of Music, Sweeney Todd og Notre Dame de Paris.  

Emma Oemann er operasanger og synger hos bl.a. Det Kgl. Teater, Den Fynske Opera og Operaen i Midten. I 2020 sprang Emma ind som titelrollen i Rossinis Askepot på Den Fynske Opera og modtog Lars Waage Prisen for en talentfuld, kunstnerisk præstation ud over det sædvanlige. Hun er uddannet ved bl.a. The Royal Conservatoire of Scotland, et af verdens bedste musikkonservatorier, og i 2021 aflagde Emma sin debutkoncert fra Solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium.

Søren Ulrichs er skuespiller og sanger med en forkærlighed for musical og viser og gerne de lidt ”skæve” ting. Inden han kom til Fyn i 1999, var han i 13 år ansat på Folketeateret i København, hvor han var med i alle teaterets musikforestillinger. Han har derfor spillet ”Skatteøen” 700 gange. Udover sangen indtaler han også tegnefilm og har gjort det siden 1994. Han kom til Fyn, fordi han fik ansættelse på Odense Teater og har bl.a. spillet med i ”Martin Guerre” og ”Nicholas Nickleby”.

Medbring gerne et tæppe e.l. at sidde på. I tilfælde af regn flyttes koncerten ind i kirken.

Gratis adgang