Onsdag d. 31. august 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Organist Anne Kirstine Mathiesen
Gratis adgang
Sommerkoncert med organist Anne Kirstine Mathiesen

Den tredje og sidste koncert ved Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter 2022 spilles af en af landets dygtigste organister, Anne Kirstine Mathiesen, som til daglig er organist og kantor ved Sct. Nicolai Kirke i Køge.

Anne Kirstine Mathiesen studerede orgel ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København som elev af Professor Hans Fagius og Jesper Madsen. Hun tog kandidateksamen i 1993 og efter videre studier i solistklassen spillede hun en anmelderrost solistdebut i 1995 i Helligåndskirken, Kbh. Anne Kirstine Mathiesen har en omfattende koncertvirksomhed som orgelsolist, akkompagnatør og kammermusiker i både ind- og udland, og hun har flere CD-indspilninger bag sig.

Ved eftermiddagens koncert vil Anne Kirstine Mathiesen præsentere flotte orgelværker af bl.a. 200-års fødselaren César Franck og danske Christian Præstholm.