Lørdag d. 17. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Det Fynske Kammerkor under ledelse af Alice Granum
90/45 kr.
Julekoncert med Det Fynske Kammerkor

Denne eftermiddag synger Det Fynske Kammerkor under ledelse af Alice Granum julekoncert i Ansgars Kirke i Odense. Koncerten bliver et genhør med mange af de danske julesalmer og julesange, som hører til, for alle de dygtige sangere i Det Fynske Kammerkor kan ikke rigtigt forestille sig en julekoncert uden klassikere som "Barn Jesus i en krybbe lå" og "Juletræet med sin pynt". Programmet byder også på danske og udenlandske julesange, som er mindre kendte, og der vil desuden være flere engelske satser, som har rosen som tema. Der venter uden tvivl en meget smuk koncert fyldt med julens smukkeste musikalske traditioner.

Det Fynske Kammerkor administrerer billetsalget til denne koncert, og billetter kan købes på: Det fynske Kammerkors Julekoncert 2022 | Billetter | Odense | Musik | Billetto — Denmark Ved forsalg koster billetterne 90 kr. for voksne og 45 kr. for unge under 25 år.
Billetter kan også købes i døren på koncertdagen, og her vil prisen være 100 kr. for voksne og 50 kr. for unge under 25 år.

Dørene åbner kl. 15.15.