Onsdag d. 28. september 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Gospelkorene Emmaus & Nardus
100 kr.
Velgørenhedskoncert med gospelkorene Emmaus & Nardus

Denne aften venter en rørende oplevelse, når de to gospelkor Emmaus og Nardus præsenterer velgørenhedskoncerten "Heart to Heart - gospel for Hjerteforeningen".

De to odenseanske gospelkor er gået sammen om en fælles støttekoncert til fordel for Hjerteforeningen. Flere af kormedlemmerne har haft hjertesygdom tæt inde på livet og har stået sammen om uvisheden ved konstatering af sygdom og glæden over at vende tilbage til det vanlige liv trods hjertesygdom. De nærer derfor et smukt ønske om at sætte fokus på hjertesygdom og ikke mindst en ambition om at samle penge ind til en hjertestarter i forbindelse med denne koncert.

Emmaus er et gospelkor med ca. 40 dygtige sangere. Koret leverer en professionel lyd og optræder som en enhed, der udstråler en helt særlig energi. Koret er præget af et stærkt fællesskab sangerne imellem, og det skinner tydeligt igennem, når de optræder.

Nardus er et gospelkor med ca. 90 unikke individer, der deler et fantastisk musikalsk fællesskab fyldt med kærlighed og plads til den enkelte. I Nardus handler det om at løfte i flok, og når Nardus synger, er det umuligt ikke at blive påvirket af den energi, som koret udstråler.

Begge kor hører hjemme i Metodistkirken i Odense, ledes af Mette Risager og akkompagneres af pianisterne Adam Møller Bjerrum og Torben Lykke Olesen.

Billetter kan købes på Heart to heart - gospel for Hjerteforeningen med Emmaus & Nardus | Billetter | Odense | Velgørenhed & Gode Formål | Billetto — Denmark — Denmark samt i døren på koncertdagen. Dørene åbnes kl. 18.45.