Onsdag d. 20. juli 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Organist Tina Christiansen
Gratis adgang
Sommerkoncert med organist Tina Christiansen

Den anden koncert ved Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter 2022 spilles af kirkens egen organist, Tina Christiansen.

Tina Christiansen er solistuddannet ved konservatorierne i Aarhus og Malmö, og ved siden af organistembedet ved Ansgars Kirke har hun en flittig koncertkarriere, som hidtil har budt på mere end 60 optrædener over store dele af Europa og i Asien. Senest har hun bl.a. spillet en stor turné ved nogle af de største orgler i Rusland, og år 2022 byder også på optrædener i Sverige og Frankrig foruden koncerter rundt omkring i Danmark. Tina Christiansen har været finalist og prismodtager ved flere europæiske konkurrencer, hun har modtaget adskillige legater, og hun har optrådt som solist ved koncerter med Odense Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps. Foruden virket ved Ansgars Kirke er hun også aktiv i Odenses øvrige musikliv og har således to gange stået i spidsen for Odense Internationale Orgelfestival, som hun er initiativtager til og formand for.

Ved denne eftermiddags sommerkoncert vil Tina præsentere et bredt program, som kommer godt rundt i orglernes klanglige formåen, og koncerten vil bl.a. byde på et af Johann Sebastian Bachs allerstørste mesterværker: Den store Passacaglia i c-mol.