Onsdag d. 6. juli 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Organist Matthias Giesen, Østrig
Gratis adgang
Sommerkoncert med organist Matthias Giesen, Østrig

Ansgars Kirkes Internationale Sommerkoncerter 2022 åbner på flotteste vis, når kirken får besøg af den internationalt anerkendte organist fra Østrig, Matthias Giesen. Matthias Giesen er uddannet ved Hochschule für Musik und Tanz Köln, Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Universität Salzburg og Musik-Universität Wien. Han virkede i adskillige år som hovedorganist og kapelmester ved den imponerende katedral i St. Florian, hvor den store østrigske komponist og organist, Anton Bruckner, også virkede i løbet af 1800-tallet og siden blev stedt til hvile i kirkens krypt. Matthias Giesen har endvidere undervist ved konservatorierne i Köln og Wien, og i dag er han professor ved Anton-Bruckner-Privatuniversität i Linz samt gæstedocent ved Griegakademiet i Bergen, Norge.

Det er en særdeles spændende musiker, som spiller i Ansgars Kirke denne eftermiddag, og publikum kan se frem til at høre den flotteste musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Georg Albrechtsberger, Anton Bruckner og Johann Sebastian Bach.