Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med cembalist Lars Colding Wolf

FEB
09

Koncert med cembalist Lars Colding Wolf


Onsdag d. 9. februar 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Cembalist Lars Colding Wolf
Gratis adgang
Koncert med cembalist Lars Colding Wolf

Denne eftermiddag bliver der lejlighed til at høre en af Danmarks dygtigste cembalister, når kirken gæstes af Lars Colding Wolf, som har specialiseret sig inden for den tidlige musik (renæssance og barok) på cembalo og orgel.  

Lars Colding Wolf er uddannet organist og cembalist med cembalodebut i 2002 efter studier hos Lars Ulrik Mortensen. Han er til daglig organist ved Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring og underviser desuden på Det Jyske Musikkonservatorium i orgel, cembalo og kammermusik. 
Lars Colding Wolf har som leder af det veletablerede Ensemble Zimmermann opført oratorier, passioner og utallige kantater og instrumentalkoncerter. Han har indspillet Bachs sonater for violin og cembalo med blokfløjtenisten Nikolaj Ronimus, og med Ensemble Zimmermann har han udgivet en række barokværker fra Düben-samlingen under titlen “København tur/retur”. Sidste skud på stammen er en indspilning af Bachs Clavierübung 3. Teil på det store Marcussen-orgel i Musikkens Hus Aalborg. 

Eftermiddagens koncertprogram vil indeholde orgelmusik af Bach og Corrette samt cembaloværker af Byrd, Buxtehude, A. Scarlatti og Haydn. 

Gratis adgang og koncertcafé