Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med orkestrene Bersærk og OMUS samt organist Tina Christiansen

MAR
19

Koncert med orkestrene Bersærk og OMUS samt organist Tina Christiansen


Lørdag d. 19. marts 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Ansgars Kirke, Søndre Boulevard 1, 5000 Odense C
Orkestrene Bersærk og OMUS samt organist Tina Christiansen
Gratis adgang
Koncert med orkestrene Bersærk og OMUS samt organist Tina Christiansen

Denne eftermiddag slås dørene op for en flot orkesterkoncert med talentfulde musikere fra Frederiksberg og Odense, når de to orkestre Bersærk og OMUS for første gang går sammen om at præsentere en stor fælleskoncert i Ansgars Kirke. Koncerten kommer til at indeholde fantastisk orkestermusik i et bredt udvalg af genrer, og derudover medvirker også Ansgars Kirkes organist, Tina Christiansen, med den store, pompøse Toccata fra Charles-Marie Widors Orgelsymfoni nr. 5. 

Koncerten markerer starten på et spændende samarbejde mellem de to orkestre, og samtidig fungerer koncerten som optakt til en stor orkesterfestival for ungdomsorkestre i Danmark. 

Bersærk er et moderne underholdningsorkester med strygere, blæsere og rytmegruppe, som i efteråret 2021 kunne fejre sit 25-års jubilæum. Orkestret er del af Musikhøjskolen på Frederiksberg og består af 35 medlemmer i alderen 15-26 årHvert år rejser Bersærk til udlandet, og senest var de i 2019 på en stor turné i Slesvig og Holland, mens sommerturen i 2022 går videre til Tyskland.  

OMUS er et nyoprettet orkester på Odense Musikskole med knap 2 år på bagen. Orkestret består af 36 unge medlemmer i alderen 12-21 år. Repertoiret er primært klassisk musik for symfoniorkester, men suppleres også gerne med mere populær musik som bl.a. Beatles, ABBA og filmmusik. OMUS har planer om adskillige koncerter i løbet af 2022, ligesom orkestrets første udlandsrejse i 2023 allerede er i støbeskeen.  

Gratis adgang  ved fremvisning af coronapas