Lempede restriktioner

Udgivet fredag d. 14. januar 2022, kl. 15:00

Lempede restriktioner

Ansgargården

Lempede restriktioner medfører, at flere aktiviteter starter igen i Ansgargården - hvor der skal bæres mundbind, når man går og står.

· Læsekredsen starter den 20. januar
· Fredagscaféen starter den 21. januar

I februar 2022 starter:

Strikkeklub · Ulvetime · Bibelsaloner · HERRREklub · Aftenkirke

Spisebilletter fra den aflyste Aftenkirke i december kan fortsat refunderes på kirkekontoret – eller byttes til billet til en anden Aftenkirke (inkl. en drik)

Kirken

I kirken skal der bæres mundbind, når man går og står.

Forudser personalet, at der kan blive flere end 100 deltagere, skal der vises gyldigt coronapas for, at man kan deltage.

De lempede restriktioner medfører, at menighedsrådet har besluttet, at vi igen kan have koncerter i kirken.
Den første koncert er onsdag den 26. januar kl. 19.30, hvor kirkens egen organist Tina Christiansen spiller filmmusik.

Vi opfordrer fortsat til, at man holder sig opdateret på kirkens hjemmeside, kirkens Facebook-side og ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. (Og gerne også musik-nyhedsbrevet)

Menighedsrådet ved Ansgars Kirke, Odense