Vores nye præst

# Nyheder
Udgivet mandag d. 28. juni 2021, kl. 14:42

Vores nye præst

Endelig kan vi meddele, at vores nye præst bliver Thomas Hårbøl.

Thomas er et velkendt ansigt for de fleste, der kommer i kirken, da han har været vores vikar i næsten tre år. Det betyder dog ikke, han har haft en lettere vej til stillingen end de øvrige kandidater. Alle har været igennem præcis den samme procedure med prøveprædikener og samtaler.

Stillingen hos os er en halvtids stilling, så udover at være præst i Ansgars Kirke, skal Thomas være studenterpræst på UCL – University College Lillebælt, hvor der er ca. 9.000 studerende på mange forskellige uddannelser.

Thomas blev indsat søndag den 4. juli ved en festgudstjeneste – bagefter var der reception i Ansgargården, hvor alle var velkomne.

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Thomas, og håber han bliver glad for sin nye stilling.

Vivian Haenschke Menighedsrådsformand